PL   |   EN

Bierzmowanie

 Restauracja Karczma Cztery Konie – Bierzmowanie

Karczma Cztery Konie jest wymarzonym miejscem na organizację przyjęć po Bierzmowaniu, Chrzcinach czy Komunii .

Jesteśmy w stanie jednorazowo przyjąć do 500 osób. Główna sala restauracyjna z piękną kolekcją polskich, ręcznie malowanych talerzy, ogrzewana ciepłem płynącym z tradycyjnego kaflowego kominka mieści 50 osób. Sala rycerska może ugościć 150 osób, a ogromna wiata grillowa, z piecem opalanym drewnem, do 300 osób. W rozkładanych namiotach zewnętrznych może biesiadować kolejne 100 uczestników Państwa uroczystości Bierzmowania.

Chcąc uświetnić Państwa uroczystość proponujemy wiele dodatkowych atrakcji.

Dzieci doskonale czują się w towarzystwie alpaki czy kuców odpoczywających w bezpośrednim sąsiedztwie placu zabaw. Dla najmłodszych przygotowaliśmy kącik zabaw, w którym rządzą pluszaki i tradycyjne zabawki z drewna.

Jeżeli wyrazicie Państwo gotowość na terenie przyległym do restauracji możemy ustawić ogromne dmuchane zjeżdżalnie. Dla młodszych i starszych organizujemy rozgrywki w bumper balla.

Wymarzony prezent dla dziecka podczas jego uroczystości  to Paintball dla dzieci, dodatkową atrakcją może być przejażdżka konna na pobliskim profesjonalnym maneżu.

Każdą ofertę tworzymy indywidualnie, zgodnie z Państwa oczekiwaniami. Dlatego w celu ustalenia szczegółów prosimy o bezpośredni kontakt z menadżerem restauracji. Świętujcie z nami ważne chwile z gwarancją zadowolenia.

Ceny przyjęcia już od 35 zł za osobę.

Poniżej przedstawiamy propozycję menu.

Restauracja Karczma Cztery Konie – Menu  na Bierzmowanie

 


Zupa:
Rosół złocisty z makaronem
lub
Zupa z leśnych grzybów z makronem
lub
Krem z białych warzyw z prażonymi migdałami
Danie główne:
Polędwiczka wieprzowa w gęstym,
aksamitnym sosie śmietanowo- kurkowym
lub
Zawijaniec z kurczaka z ementalerem i wędzoną szynką
lub
Kotlet świętokrzyski- schab faszerowany przepysznym farszem
z pieczarek, papryki i boczku,
Dodatki:
Ziemniaki puree,
lub
Ziemniaki opiekane
Surówka sezonowa
Deser:
Lody z musem owocowym
Dodatkowe dania gorące (dwa do wyboru)
Barszczyk czerwony z krokietem
lub/i
Żurek świętokrzyski z jajkiem i kiełbasą
lub/i
Udka pieczone z pieczarkami
lub/i
Pałki z kurczaka w sosie słodko- kwaśnym
lub/i
Bogracz węgierski
Zakąski zimne (pięć do wyboru):
Schab z kremem chrzanowym po kielecku
lub/i
Półmisek wędlin (pieczony schab, pieczony karczek,
rolowany boczek, szynka, kabanos)
lub/i
Śledź w oleju
lub/i
Rolmopsy śledziowe
lub/i
Jajko w szynce na sałatce jarzynowej
lub/i
Sałatka z brokułów z migdałami i jajkiem
gotowanym w sosie majonezowo-czosnkowym
lub/i
Sałatka jarzynowa
lub/i
Sałatka grecka
lub/i
Sałatka gyros
Ciasta
Ciasta (cukiernia Ciasta Królewskie) 120 g/ os
Dodatki
Smalec swojskie – bez ograniczeń
Ogórek kiszony – bez ograniczeń
Pieczywo – bez ograniczeń
Napoje (0,5L/os):
Soki owocowe (pomarańcza, jabłko)
Woda mineralna – bez ograniczeń
Bufet kawowo – herbaciany, bez ograniczeń
Pieczywo -bez ograniczeń