PL   |   EN

Eventy firmowe

Karczma Cztery Konie, jest idealnym miejscem na zorganizowanie spotkania firmowego

Sala kominkowa z piękną kolekcją polskich, ręcznie malowanych talerzy, ogrzewana ciepłem płynącym z tradycyjnego, kaflowego kominka mieści 50 osób. Sala rycerska może ugościć 150 osób, a w ogromnej wiacie grillowej, z piecem opalanym drewnem, przy palenisku lub grillu może biesiadować do 300 osób. Po rozłożeniu zewnętrznych namiotów ilość uczestników zabawy może przekroczyć 500 osób.

Chcąc uświetnić Państwa uroczystość proponujemy wiele dodatkowych atrakcji. Bumper ball (mecz piłki nożnej, w którym zawodnicy są ubrani w ogromne kule dmuchane), paintball czy walki sumo są doskonałym uzupełnieniem takiego eventu. Nasza współpraca z najlepszymi, kieleckimi DJ -ami jest g0warancją udanej zabawy tanecznej

Ponieważ jesteśmy właścicielem najbardziej renomowanej restauracji japońskiej w regionie Restauracji Sushi Nigiri, (www.sushikielce.com.pl) dla osób które lubią kulinarny mix kulturalny, jesteśmy w stanie przeprowadzić event z udziałem zespołu doświadczonych Sushi Masterów. Może on przybrać formę Live Cooking, podczas którego sushi jest przygotowywane bezpośrednio na oczach gości imprezy. Ogromne zainteresowanie wzbudzają Warsztaty przyrządzania sushi. Podczas takiego wydarzenia każdy z uczestników ma szansę własnoręcznie stworzyć swój indywidualny zestaw sushi.

W przypadku gdy planujecie Państwo organizację spotkania w siedzibie firmy jesteśmy w stanie przeprowadzić taki pokaz w miejscu przez Państwa wskazanym.

Jeżeli Państwo mielibyście chęć zorganizowania na terenie naszego obiektu festynu rodzinnego, na Państwa życzenie możemy ustawić ogromne, dmuchane zjeżdżalnie, zorganizować przejażdżki konne, czy zabawy przy udziale clownów i wróżek. Dla nieco starszych dzieci i młodzieży organizujemy znakomitą zabawę w postaci paintballa dla dzieci, zabaw w walki sumo czy rozgrywki w bumper balla Dzieci doskonale czują się w towarzystwie alpaki czy kuców odpoczywających w bezpośrednim sąsiedztwie placu zabaw.

Będzie dla nas dużą satysfakcją jeżeli dołączycie Państwo do grona naszych Gości.

Menu „Przyjęcie Karczmiarza”
Menu „Przyjęcie Klasyczne”
Menu „Przyjęcie Szlacheckie”
Zupa:
Rosół złocisty z makaronem
Danie główne:
Rolada z kurczaka, nadziana papryką i serem żółtym
lub
Tradycyjny kotlet schabowy

Dodatki:
Ziemniaki puree,
Surówka sezonowa

Przystawki zimne:
Półmisek wędlin
Jajo w szynce, na sałatce jarzynowej     Tradycyjny śledź w oleju z cebulką

Smalec swojski – bez ograniczeń
Ogórek kiszony – bez ograniczeń
Pieczywo – bez ograniczeń

Napoje:
Soki owocowe 0,5l
Woda mineralna – bez ograniczeń
Bufet kawowo – herbaciany – bez ograniczeń ilościowych

Zupa:
Rosół złocisty z makaronem
lub
Krem z białych warzyw z prażonymi migdałami

Danie główne:
Rolada z kurczaka, nadziana papryką i serem żółtym
lub
Tradycyjny kotlet schabowy
Dodatki:
Ziemniaki puree,
Surówka sezonowa

Dodatkowe danie gorące:
Strogonoff
lub
Udko z kurczaka z pieczarkami
Deser:
Lody z musem owocowym
Przystawki zimne:
Półmisek wędlin
Jajo w szynce, na sałatce jarzynowej
Sałatka Grecka
Roladki z łososiem wędzonym i serkiem koperkowym

Smalec swojski – bez ograniczeń
Ogórek kiszony – bez ograniczeń
Pieczywo – bez ograniczeń
Napoje:
Soki owocowe 0,5l
Woda mineralna – bez ograniczeń
Bufet kawowo – herbaciany bez ograniczeń 

Zupa:
Rosół złocisty z makaronem
lub
Zupa z leśnych grzybów z makronem
lub
Krem z białych warzyw z prażonymi migdałami
Danie główne:
Polędwiczka wieprzowa w gęstym,
aksamitnym sosie śmietanowo- kurkowym
lub
Zawijaniec z kurczaka z ementalerem i wędzoną szynką
lub
Kotlet świętokrzyski- schab faszerowany przepysznym farszem
z pieczarek, papryki i boczku
Dodatki:
Ziemniaki puree,
lub
Ziemniaki opiekane
Surówka sezonowa
Deser:
Lody z musem owocowym
Dodatkowe dania gorące (dwa do wyboru)
Barszczyk czerwony z krokietem
lub/i
Żurek świętokrzyski z jajkiem i kiełbasą
lub/i
Udka pieczone z pieczarkami
lub/i
Pałki z kurczaka w sosie słodko- kwaśnym
lub/i
Bogracz węgierski
Zakąski zimne (pięć do wyboru):
Schab z kremem chrzanowym po kielecku
lub/i
Półmisek wędlin (pieczony schab, pieczony karczek,
rolowany boczek, szynka, kabanos)
lub/i
Śledź w oleju
lub/i
Rolmopsy śledziowe
lub/i
Jajko w szynce na sałatce jarzynowej
lub/i
Sałatka z brokułów z migdałami i jajkiem
gotowanym w sosie majonezowo-czosnkowym
lub/i
Sałatka jarzynowa
lub/i
Sałatka grecka
lub/i
Sałatka gyros
Smalec swojski – bez ograniczeń
Ogórek kiszony – bez ograniczeń
Pieczywo – bez ograniczeń
Ciasta
Ciasta (cukiernia Ciasta Królewskie)
Napoje:
Soki owocowe 0,5l
Woda mineralna – bez ograniczeń
Bufet kawowo – herbaciany -bez ograniczeń